Maak je eigen regenhoedje!

Vind je regenkleding ook zoo saai? hoed3In deze leuke workshop ga je eigen vrolijke regenhoedje maken, met stijl en vrolijkheid de herfst in! 
 
Deze workshop wordt gegeven door Femke Kloppenburg en Sarah Kolenberg. Je gaat van gecoat katoen in combinatie met tafelzeil een regenhoedje maken. We hebben verschillende basispatronen, daarna ga je je regenhoedje nog versieren met nagellak!

Pimp je regenoutfit en ga vrolijk de herfst in!

Vind je regenjassen ook zooo saai? 
1

Neem je oude en/of saaie regenjas en regenlaarzen mee. En we gaan je outfit vernieuwen en een regenhoedje maken! Aan het eind van de dag gaan we een regendans maken in je gepimpte regenoutfit en hebben we een geweldige lachfotoshoot! 

Kun je lachend tekenen?

 

lachen

Lachen is een super manier om tot ontspanning te komen en maakt je hoofd leeg, waardoor je creatiever wordt. We gaan dit op een speelse manier onderzoeken en uitproberen tijdens een workshop. De creatieve energie die vrij komt van het lachen kun je meteen omzetten door iets te creëren met pastel, vetkrijt, ecoline, of met textiel... heerlijk intuïtief werken.
Ervaring met tekenen is niet nodig en de lachoefeningen worden allen begeleid en uitgelegd. Data: op aanvraag (3 uur) meer info: www.textielfem.nl

 

"droogvilten met bijzondere materialen"

In deze veelzijdige workshops leer je ‘schilderen’ met textiel. Je maakt op een eenvoudige manier je eigen textielschilderij of sierkussen of je geeft je kleding een persoonlijke sfeer.
Je kan hierbij lekker experimenteren met veel verschillende materialen!

foto81194

meer info